015528ae2d2aee57d248bfe8bbf05c344c7aeb5c29.jpg

15-02-2017
wetenschappers in de klas

In 6L gebeurden vandaag wonderbaarlijke dingen... echt waar! Enkele wetenschappers kwamen ons...

freetime.png

inschrijvingen vakantiekampen grote vakantie

De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.  Inschrijven kan vanaf  dinsdag 17 januari 2017 om 9u00 via deze link.  Lees ook deze brief!

IMG_4944_kopie.JPG

coole kikkers

We zetten als school sterk in op sociaal emotioneel  welbevinden van onze leerlingen. Dat doen we in de lagere school met de hulp van onze Coole Kikkers.

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van  onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen. 
hilfie.JPG

juf Hilde en juf Sofie

Onze zorgcoördinator Hilde (lagere school) geniet van vanaf vandaag van haar welverdiend pensioen. Juf Sofie neemt de zorgtaken van haar over. Veel succes aan beiden!
het_fruit_dieet.jpeg

fruitdag

Elke voormiddag brengen onze leerlingen een stuk fruit mee als 10-uurtje.  Gedurende 30  weken eten we op vrijdag een stuk fruit in de klas via Tutti Frutti! 

Komende activiteiten

inschrijven.jpg

inschrijven op onze school

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata. Meer info over periodes en vrijblijvende kennismaking kan je hier nalezen.