IMG_6315_3.JPG

25-04-2017
Origami in 1B!

Origami is de kunst van het vouwen van papier. Dit is afkomstig uit China en...

IMG_8965.JPG

20-04-2017
bezoek VISO

In het kader van onze schoolkeuze bezochten we vandaag het VISO. Tijdens ons bezoek werden we...
IMG_8344.JPG

stadsklas Brussel

Onze leerlingen van het zesde leerjaar zijn op stadsklas in Brussel van 15 tot 17 maart. Volg  hun avonturen op deze minisite en via Facebook en Twitter!

Leerlingenquête hier opstarten!

IMG_4944_kopie.JPG

coole kikkers

We zetten als school sterk in op sociaal emotioneel  welbevinden van onze leerlingen. Dat doen we in de lagere school met de hulp van onze Coole Kikkers.

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van  onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen. 
hilfie.JPG

juf Hilde en juf Sofie

Onze zorgcoördinator Hilde (lagere school) geniet van vanaf vandaag van haar welverdiend pensioen. Juf Sofie neemt de zorgtaken van haar over. Veel succes aan beiden!
het_fruit_dieet.jpeg

fruitdag

Elke voormiddag brengen onze leerlingen een stuk fruit mee als 10-uurtje.  Gedurende 30  weken eten we op vrijdag een stuk fruit in de klas via Tutti Frutti! 

Komende activiteiten

inschrijven.jpg

inschrijven op onze school

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata. Meer info over periodes en vrijblijvende kennismaking kan je hier nalezen.