22-09-2016
zeeklas : dag 4

Onze echte laatste volle dag is alweer aangebroken, we gaan er nog volop van genieten. Na het...

nieuwsbrief_airmagazine.jpg

print je eigen nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief kan u op elk moment consulteren op de website. Klik hiervoor op  'activiteiten' en  selecteer vervolgens schooljaar, maand en (eventueel) klas. Via de 'PDF' knop kan u een eigen uitprint maken. De activiteiten staan ook steeds op elke klasblog vermeld!

het_fruit_dieet.jpeg

fruitdag

Op woensdag brengen onze leerlingen een stuk fruit mee als 10-uurtje. Die dag eten we geen koek op school. Binnenkort kunnen onze leerlingen inschrijven voor Tutti Frutti:   30 weken lang eten we op vrijdag een stuk fruit in de klas..

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van  onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen.