02-12-2016
Rommelpiet op bezoek!

Deze week kwamen we aan op school en de klasdeuren waren op slot.  Zwarte piet was op...

derde leerjaar op de boerderij

Onze leerlingen van het derde leerjaar verblijven een week op de boerderij in Gijzenzele. Volg hun avonturen via de Facebookpagina van de school of via de blog van stagejuf Bo.

IMG_4944_kopie.JPG

coole kikkers

We zetten als school sterk in op sociaal emotioneel  welbevinden van onze leerlingen. Dat doen we in de lagere school met de hulp van onze Coole Kikkers.

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van  onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen.
het_fruit_dieet.jpeg

fruitdag

Elke voormiddag brengen onze leerlingen een stuk fruit mee als 10-uurtje.  Gedurende 30  weken eten we op vrijdag een stuk fruit in de klas via Tutti Frutti!

vtm.JPG

Slimste klas van Vlaanderen!

De klas van juf Cindy en juf Marjolein (2015-2016) nam deel aan 'De slimste klas van Vlaanderen'. De aflevering werd uitgezonden op 29 september en kan je hier opnieuw bekijken.

inschrijven.jpg

inschrijven op onze school

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata. Meer info over periodes en vrijblijvende kennismaking kan je hier nalezen.