Microscopic_Coronavirus.jpg

Opvang tijdens Corona-periode

beste ouder,

De overheid verscherpte de maatregelen om de verspreiding van Corona tegen te gaan. De opvang op school richt zich nu enkel nog tot kinderen van wie de ouders werken in de cruciale sectoren. Je beschikt over een attest of bevestiging van je werkgever. De opvang start om 8.00 uur en eindigt om 16 uur. Op woensdag is er opvang tot 12 uur. Mensen die van thuis werken, kunnen geen gebruik maken van de opvang.

Inschrijven voor deze aangepaste opvang doe je via deze link. Dat kan tot zondag 29 maart om 18 uur.

Inschrijven voor de opvang tijdens de paasvakantie (Stad Gent): zie brief. Dit kan tot dinsdag 31 maart 12 uur!

Hou het intussen gezond .

groet, meester Jordan

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen.
logo.png

Vakantieaanbod zomervakantie 2020 Mariakerke

Heb je interesse om in zomervakantie uw kind in te schrijven voor een sportkamp in samenwerking met Free-Time op onze school of een andere school in Mariakerke?

klik dan hier voor meer info. Nog nooit ingeschreven? Volg dan deze handleiding.

Een sportkamp met overnachting?

klik hier voor meer info.

stad.png

Betaalbare activiteiten tijdens de schoolvakanties

Klik hier.

inschrijven.jpg

inschrijven op onze school

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata. Meer info over periodes en vrijblijvende kennismaking kan je hier nalezen.

bezienswaardigheden_in_brussel_de_kunstberg_8474_xl.jpg

Stadsklas Brussel

Benieuwd naar onze verhalen in Brussel?

Hier kan je alles volgen!