01-04-2019
De paashaas kwam op bezoek!

De leerlingen van het eerste leerjaar en de kleuters van de derde kleuterklas genoten van een ...
IMG_4944_kopie.JPG

coole kikkers

We zetten als school sterk in op sociaal emotioneel welbevinden van onze leerlingen. Dat doen we in de lagere school met de hulp van onze Coole Kikkers.

schoolbrochure

Al de praktische afspraken van onze school kan u hier nalezen in de schoolbrochure. Om ecologische redenen printen we dit niet standaard . Via de directie kan u desgewenst een papieren versie verkrijgen.
logo.png

Vakantieaanbod zomervakantie 2019 Mariakerke

Heb je interesse om in zomervakantie uw kind in te schrijven voor een sportkamp in samenwerking met Free-Time op onze school of een andere school in Mariakerke?

klik dan hier voor meer info.

inschrijven.jpg

inschrijven op onze school

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata. Meer info over periodes en vrijblijvende kennismaking kan je hier nalezen.