inschrijven

Onze school is gebonden aan wettelijke bepalingen inzake inschrijving en specifieke inschrijvingsdata, bepaald door het LOP.

We hanteren een maximumcapaciteit van 50 leerlingen per leeftijdsgroep. Dit schooljaar zijn onze klassen vanaf de tweede kleuterklas volzet.

Tijdslijn 2019

• 4 – 15 februari : °2017 broer/zus en kind van personeel – inschrijven in de school zelf
  • 1 maart 12u ’s middags tot 29 maart 12u ’s middags : aanmelden
  • uiterlijk 29 april : resultaat bekend aan de scholen en de ouders – concrete datum is nog niet gekend
  • 6 – 24 mei : inschrijven kinderen met ticket op de school
  • 28 mei : start vrije inschrijvingen op de school

Wie meldt aan?

• Alle kinderen die geboren zijn in 2017
  • Alle kinderen die volgend schooljaar van school willen veranderen

Ouders die willen kennis maken met de dagelijkse werking en het pedagogisch project van onze school zijn welkom op. Je maakt hiervoor best een afspraak met de directeur. Op donderdag 30 januari kan je deelnemen aan de wijkwandeling georganiseerd door Stad Gent. In februari organiseren we bezoekmomenten (info volgt).